Acupunctura chineza si electroacupunctura
Cautare rapida


Catalog produseOferta speciala
Lumea sufletelor

 

Pret cu TVA: 49.00 Lei

Pret cu TVA: 40.00 Lei

Va puteti deschide un portofel electronic aici:

Payza

Payeer

Perfect money
 

Informatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Noutati
Recomandarile noastre
Cum cumpar?
 

BTCXCHANGE - Cumparati si vindeti bitcoin la cele mai mici preturi.

Arta de a fi femeie

Arta de a fi femeie

 

Stoc limitat

 

Pret cu TVA: 32.70 Lei

Pret cu TVA: 30.00 Lei

 

 

Comanda acest produs

Informatii

Arta de a fi femeie
Svetlana Sauciuc
  

"Nu există bijuterie superioară femeii,

Nu există condiție superioară aceleia a femeii,

Nu există fericire,

Nu există putere,

Nu există regat,

Nu există frumusețe care să se poată compara cu cea a femeii,

Nu există, nu a existat și nu va exista un loc sacru

Asemănător cu femeia."

 

(Shaktisangama Tantra)

 

Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat războaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au ținut serbări… O lume fără femeie? Nu ar putea să existe.

           Astăzi, mai frumoasă ca oricând, dar mai inconștientă ca oricând de adevărata sa natură, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinaţie.

Femeia contemporană este tentată de egalitatea în drepturi, în domeniul muncii și al științei, fiind entuziasmată de posibilitatea de a dobândi poziții deținute până nu demult de bărbați, ceea ce nu este un lucru rău, dar acest entuziasm trebuie să fie însoțit și de păstrarea și amplificarea caracteristicilor feminine.

A devenit vizibilă mândria femeii care dorește să revoluționeze statutul elementului feminin în societate, dorind să demonstreze că și femeia are resursele și capacitatea de a urca pe treptele ierarhiei sociale, făcând să crească în acest mod prestigiul femeii.

Astfel s-a format, într-o perioadă de timp relativ scurtă, femeia-bărbat - nu însă acea ființă androgină în care se îmbină armonios trăsăturile feminine cu anumite trăsături masculine specifice - femeia-om de afaceri, femeia-om politic, femeia-director, femeia cu funcții de conducere, sau femeia literată, care este plină de cultură, tobă de carte, care însă a uitat că este femeie. Acest lucru se petrece la cele mai multe dintre femeile zilelor noastre, iar în ceea ce privește femeile simple, la acestea apar alte motive pentru a explica lipsa de feminitate: stresul, necazurile vieţii cotidiene în legătură cu familia, gospodăria, diferite boli, etc.

Astfel, femeia a devenit o forţă în societatea modernă, dar ca orice forţă necontrolată, orientată haotic, din punct de vedere spiritual, reprezintă un pericol ce conduce la dispersie, distrugere, exacerbarea materialității, etc.

Aceste femei, despre care nu s-ar putea spune că sunt puţine în perioada actuală, sunt puternice și au determinat apariţia și dezvoltarea unui nou aspect al subconștientului colectiv. Acest lucru influențează, bineînțeles, toate femeile, într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcţie de rezonanţa pe care o au femeile cu acele trăsături și de puterea lor de a le evita. Până la această imagine în extremis a femeii - există însă categorii ce includ femei ce prezintă diferite aspecte ale aceluiași așa-zis "Arhetip" al femeii contemporane.

Femeia se poate instrui, poate lucra științific, profesional sau obștesc, dar acasă și în dragoste ea trebuie să fie și să se manifeste ca Femeie.

Nici o emancipare nu o poate absolvi de reponsabilitatea sa de FEMEIE, iar calea cea mai sigură pentru conștientizarea feminităţii ar fi și este întoarcerea, regăsirea femeii prin spiritualitatea autentică. Deoarece "O femeie, cu cât este mai spirituală, cu atât ea este mai femeie".

Femeia a uitat sau a abandonat adevărata putere feminină: seducția! Ajunge cu plângerile în legătură cu ceea ce ne-au făcut bărbaţii. Orice femeie are puterea să aiba orice relație dorește și să facă ceea ce dorește în aceasta. Din păcate, multe dintre noi am uitat să folosim acea putere care se găsește ascunsă în noi. Nu realizăm că vechea noastră moștenire feminină este foarte vie în fiecare dintre noi. Fiecare femeie trebuie doar să-și reamintească faptul că puterea feminină este cu ea oriunde se duce. Sursa feminității este peste tot în natură. Trebuie doar ca această forţă să fie amplificată. Fiecare femeie s-a născut cu propriul mister, cu înfăţisarea și magnetismul personal, dar nu a învăţat să-și folosească la întreaga sa capacitate această forţă imensă care se află în interiorul său. Seducţia este puterea de a încânta, și fiecare femeie poate deveni seducătoare doar focalizându-se mai mult asupra acestei forţe interioare. O femeie nu trebuie să înceteze în nici o împrejurare să fie femeie. Deoarece cu cât își va utiliza mai mult această energie feminină, acest potenţial care se află ascuns în ea, cu atât va fi mai eficientă, deoarece ea îi va stimula mai bine astfel pe bărbaţi.

Să vedem ce mai spun și bărbaţii:

"Timp de secole femeia a reprezentat pentru bărbat viaţa, hrana, zâna și magiciana. A fost asemănată cu animalele prețioase și blânde. Dar o dată cu transformarea dorințelor masculine s-a transformat și figura feminină legendară, iar "piedestalul legendar" a cedat în faţa cerinţelor modei…" (Erik Kaufmann)

Fiecare bărbat poarta în el un portret robot al femeii absolute, iar dacă o recunoaște și în realitate, va deveni siderat și nu va mai putea să se detașeze de acesta: se va declanșa o dragoste la prima vedere, totală.

De altfel, pe parcursul întregii sale vieţi fiecare bărbat caută în jurul său acest ideal. Sunt rari aceia care găsesc, dar din fericire mai există! Acest vis, acest ideal inaccesibil, bărbaţii îl proiectează în staruri: de exemplu, Greta Garbo era numită "Divina" deoarece, pentru milioane de bărbați, ea era femeia ideală faţă de care toţi aveau o nostalgie. Cultul femeii mai este încă viu, dar… icoanele s-au transformat în postere, caricaturi moderne ale adevăratei femei, create de bărbați în folosul altor bărbaţi. Chiar dacă feministele acuză folosirea femeii ca obiect de publicitate, și acest tip de comportament masculin este un omagiu adus femeii adevărate - chiar dacă este stângaci și neîndemânatic.

Atunci, cine este Femeia Adevărată?

Iată o întrebare cu adevărat dificilă. Chiar dacă fiecare femeie încarnează principiul feminin ultim și erosul, adevărata Femeie este din ce în ce mai rară.

La fel ca și Cenușăreasa, multe femei de astăzi (și de ieri) așteaptă încă ceva sau pe cineva din exterior care să le transforme sau care să le determine să se transforme. Chiar dacă au călătorit în jurul lumii, au beneficiat de o prosperitate materială, s-au realizat profesional, nu toate femeile au suficientă maturitate interioară pentru a-și asuma plenar libertatea.

În pofida tuturor realizărilor sale, există în femeie acea "năzuinţă" interioară de a fi "salvată", de a depinde de cineva, de a se simți protejată de cineva. Această dorință ascunsă, devenită oarecum subconștientă, se manifestă chiar și la femeile inteligente, chiar la femeile care au realizat lucruri deosebite, împiedicându-le să realizeze plenar independenţa și fericirea. Mai mult decât orice altceva, o femeie dorește să experimenteze faptul de a fi în relație cu un bărbat.

Pentru a realiza un salt mare, femeia va trebui să se convingă din plin că atunci când iubirea ei (conștientă) este infinită, imposibilul devine cu ușurință posibil.

De ce am specificat iubire conștientă? Deoarece iubirea conștientă este cea care face o femeie să poata fi și să se poată manifesta complet liber. Aceasta este dragostea care este dincolo de teamă, de atașament. Este dragostea care înalță ființa și o conduce către perfecțiune, în timp ce dragostea emoțională produce dependenţa, atașamentul, sclavia, lipsa de obiectivitate și de conștiență.

În relațiile lor cu bărbații, cele mai multe femei așteaptă să fie iubite, să primească dragoste, să fie dependente de ceva exterior, care să le ofere dragostea, iar atunci când ele o manifestă (dragostea), așteaptă ceva în schimb. Un mic troc pe care majoritatea femeilor îl fac. Femeia conștientă, femeia care se iubește pe Sine, femeia care are o credință conștientă este liberă, este femeia care știe să iubească, care știe să dăruiască iubire. Iubirea presupune libertate, necondiționare, dăruire plenară. Să poţi să te dărui plenar fără a te întreba ce va fi mâine, dar să ai credinţa că atunci când te daruiești din iubire, aceasta, mai devreme sau mai târziu va veni și te va învălui cu aripa ei caldă. Puține femei au cu adevărat această credință conștientă, căci dacă ele ar manifesta-o, atunci lumea s-ar transforma.

Femeile care au devenit conștiente de această nevoie ascunsă, de acest sindrom de "agățare" tipic feminină, au triumfat asupra fricii și au devenit libere, dezvoltându-și un simț acut al realităţii, pe care pot să o înfrunte și de care se pot bucura în fiecare clipă. Adevărata fericire și adevărata independenţă se ascund în spatele fiecărei slăbiciuni a femeii, trebuie doar ca femeia să aibă puterea de a deveni cu adevărat conștientă. Femeile care au devenit conștiente de ele au găsit și energia necesară pentru a se transforma, pentru a se angaja plenar în viaţa de zi cu zi, pentru a trăi plenar. Ele au tenacitatea de a trăi plenar, tumultos, viaţa cu urcușurile și cu coborâșurile ei. Ele experimentează plenitudinea vieții, trăirea plenară, în care fiecare este liber de a-și exercita opțiunile, de a accepta sau de a respinge, în conformitate cu adevăratele sale dorinţe. Experienţe emoționale puternice le așteaptă pe cele care vor îndrăzni să trăiască și să exprime această libertate interioară. O astfel de femeie va face întotdeauna ceea ce va dori și va fi iubită frenetic de bărbaţi.

     Momentul psihologic în care femeia se descoperă și își descoperă libertatea, apare când ea se confruntă cu un conflict interior foarte puternic și vrea să se elibereze de lanțurile care au ţinut-o imobilizată în propriile limitări. Când acest lucru se petrece, totul devine posibil. Un nou suflu pătrunde în viața femeii respective și ea începe să se manifeste plenar. Adică își asumă în întregime responsabilitatea asupra propriei existenţe. Îsi croiește sigură destinul și întreaga viaţă. Ea este cea care își stabilește orarul și își programează viața într-o deplină libertate. Este cea care găsește plăcere în orele, clipele de singurătate în care se regăsește pe sine, când are timp să se dedice propriei persoane pentru a se putea cunoaște mai bine.

     Femeia trebuie să devină conștientă de rolul său extraordinar în societate și de importanţa întregii sale manifestări. Ea trebuie să devină la fel de conștientă ca și olarul care își modelează vasele, în acest context vasul fiind bărbatul, dar și întreaga lume în care trăim. În momentul în care un bărbat are de-a face cu o Femeie, îl vom vedea cum se transformă sub dragostea Femeii precum lutul sub mâna olarului. De aceea, femeia va trebui, mai mult decât bărbatul, să se străduiască să se desăvârșească, deoarece prin desăvârșirea ei va produce desăvârșirea acestei lumi, prin transformarea ei conștientă se va produce transformarea benefică a întregii lumi.

"Cu cât o femeie este mai sfântă, mai pură, mai spirituală, cu atât ea este mai FEMEIE!" Căci Femeia este preoteasa iubirii. Femeia este Afrodita, Fecioara Maria, Misterul Bunei Vestiri.

Femeia este cea care poate schimba soarta lumii. Este cea care poate face ca raiul să fie pe Pământ, ca frumusețea și armonia să fie aproape de noi și printre noi. Feminitatea este cea care mediază oamenilor prezența divină și o face să fie aproape de ei.

 

"Când femeilor li se da cinstea, atunci zeii sunt slăviți!".

  
  Cuprins:
 
    1. Femeia astăzi
    2. Regăsirea femeii prin tantra
    3. Androginul
    4. Iubirea
    5. Misterul... și misterul feminin
    6. Transfigurarea
    7. Cosmetice și podoabe
    8. Spontaneitatea - jocul
    9. Inteligența
   10. Seducție si inteligență
   11. Miracolele transmutației și sublimării potențialului sexual
   12. Femei supersexuale
   13. Căsătoria ca "mister" în lumea tradiției
   14. Mărturii inedite
   15. Femeia și prosperitatea materială 
   16. Un corp atrăgător și tânăr
   17. Complexul "Cenușăresei" sau frica nemărturisită de independență
   18. Index explicativ
 
Detalii produs:
Nr. pag.: 280
Dimensiuni: 13x20 cm

 Citește ACUM un pasaj extras din carte AICI și AICI 
 

Comentariile vizitatorilor
Comentariu evaluat de 61 vizitatori Data: 10-08-2017

low dose naltrexone online pharmacy
buy revia generic
purchase revia

buy generic revia online cheap

http://phartesdomusa.org/
http://phartesdomusa.org/kart1.html
buy revia 30mg online mexico

buy revia 10 mg tablet

buy naltrexone in the uk
can i buy naltrexone online

Comentariu scris de Reviadok (WilliamDag) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 65 vizitatori Data: 11-08-2017

http://revia.phartesdomusa.org low dose naltrexone buy online

Comentariu scris de DarinIsopy (Stung Treng) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 38 vizitatori Data: 22-12-2017

Cephalexin Sulfameth Trimethoprim Seborrheic Dermatitis Cialis Original Precio Propecia Hiperprolactinemia http://costofcial.com - cialis buy online Lioresal 10mg Lasix In Canada Moteur A Baclofen Slimex Sibutramine cheap cialis Aldactone Cialis 4 Tabletas http://costofcial.com - buy cialis Priligy Cos'E Transaminasas Propecia Generico Buy Doxycycline Without Perscription

Comentariu scris de Justower (Kalamaria) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 40 vizitatori Data: 20-02-2018

Photos De Pilules Amoxil Kamagra Facts cialis Cialis En Turquie Erfahrungen Cialis Ohne Rezept

Comentariu scris de Evewaycle (Burnt Pine) Comentariu util ?  
 

Gabriel Dutchevici

Clinica de terapii complementare Jiko

Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Amit Goswami, Ph.D.
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Nou!!!

Urmareste-ne pe facebook. Si haide sa vorbim despre: profit, loialitate, productivitate, vanzari, spiritualitate, stare de spirit, sexualitate, ezoterism, alimentatie, psihologie, dezvoltare personala, familie, copii si multe altele. 

 

Curs valutar
La data: 21-06-2018
  Euro 4,6695 Lei
  USD 4,0518 Lei
Convertor valutar

 

Recomandari:
 
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de Editura Orfeu 2000, CIF:RO13048973, Reg.Com: J40/4957/2000

5217316 afisari din data de 17-12-2008, Magazin realizat de WEBECOM

Editura Orfeu 79
Editura si librarie esoterica

                                                                                         

Prima pagina Acasa